fredag 6 juli 2007

11 år

Så länge har vi nu varit gifta. Maken kom hem med en stor och härlig orkidee som jag ska försöka att inte ha ihjäl....blommor frodas inte min hand precis.....men trots det måste vi ju ändå ha någon liten växt här hemma....

Well, sonens potträning har en liten paus, han tycker att det är väldigt jobbigt att kissa på sig och han har inte alls kommit på hur han ska få ur sig det som ska ut på beställning.... Kanske lika bra, vem vill potträna under semester i Danmark? Vi fortsätter prata om det så kanske han är redo efter resorna!

Annars har vi hunnit med lite olika saker senaste dagarna! Cirkus i tisdags, Junibacken igår och kompisbesök senaste tre dagarna! Tiden rusar iväg, just nu håller vi på och försöker besluta oss för hur vi ska ta oss till Danmark, bår eller bro. I nuläget lutar det år bron, det blir definitivt billigare. Vi överväger också att blåsa ner på en dag.....det visar sig om vi får ångra detta.....

Har läst att solen ska vandra söderut från och med söndag, det tackar vi för! Hoppas att det stämmer! Nu hoppas jag att barnen snart somnar....de kan ju inte få vända dygnet helt!

3 kommentarer:

Mr 51 sa...

Jag läste här att ni ska ner till Danmark på måndag....kör i tid i så fall!!! E6:an är nämligen avstängd mellan Ängelholm och Helsingborg, den är väl troligtvis omledd, men det vet man ju inte hur lång tid det kan ta... Det är oerhörda vattenmassor här nere!!!
Hoppas ni får det kul där!!
Kram Patrik

Peo sa...

Tack för senast!
Hoppas det snarare blit bro än "bår" till Danmark.
Hoppas ni oxo har uppmärksammat att Patrik o Matilda är i Mellbystrand hela sommaren.

Mr 51 sa...

Aha...så ni ska dit på onsdag... Vi såg idag att vi har båda en lucka i helgen...så vi funderade på att åka hem till Jönköping senast på fredag...eventuellt på torsdag (om jag lyckas byta bort den kvällen). Vi får väl se om vi kan sammanstråla då, om ni är kvar vill säga. Och ja, det har torkat upp nu...även om det har regnat dom senaste dagarna också, men idag är det soligt. Så det var ju rätt dag att åka. Inte för att du kan se detta nu, ni är ju på vägen redan! =)