söndag 10 augusti 2008

Vad hände?
Tiden bara rusade iväg och bloggen hamnade långt ner i prio-listan. Det är ibland lite svårt att få ur sig text.....

Det händer en del i alla fall. Ny kusin och kompis kommer och livet rullar liksom på. Jag kan bli lite stressad av att man hinner så lite, dygnet och energin räcker inte alltid till. På sätt och vis är det skönt at vardagen är igång igen och samtidigt kommer jag att sakna semesterns avslappnade möjlighet till spontana grillningar och badturer.
Nu hade vi perfekt timing vad gäller väder och ledighet så mer bad får nog vänta till nästa år. Vi sådde gräs lagom till regnets ankomst så på en dryg vecka var det idag redo för sin första frisering. Känns nästan lite orättvist att vi har haft sånt flyt med semestern i år. T o m regnet kom lägligt...

Dottern kämpar med att lära sig cykla utan stödhjul. Idag gick det riktigt bra, hon klarade gatans längd flera ggr. Härligt att se henne så nöjd! Sonen får vänta tills nästa år.

Ikväll fick vi kvällsmat hos en av våra fantastiska grannfamiljer, väldigt trevligt. Det är så kul att ha vänner så nära!

Nu är jag trött och tror nog att jag ska sova, os hägrar ju förstås, men det spelas ju i fel land.....dålig tissynk.....well, det är tur att vi har internet på jobbet!

Good Night!

Inga kommentarer: