onsdag 10 december 2008

Coolt!

En kompis har skrivit en bok som jag nu har i min ägo! Känns otroligt coolt. Att skriva en bok är en sak, att sen få den publicerad är en helt annan! Ser verkligen fram emot att läsa den.

Kidsen är friska och livet är tillbaka i den vanliga snurren igen, känns skönt. Det är bra att vattkopporna är avklarade, bättre nu än under semestern. Att missa en resa pga det vore otroligt retligt. Nu kan förstås andra saker komma i vägen, men vattkoppor är ju så långdraget och oberäkneligt.

Nu börjar nedräkningen inför julen och listorna skall prickas av, eller rättare sagt, de ska skrivas så att jag kan pricka av dem!:-) Jag har skjutit lite på det hela, men nu skall julen angripas så att allt är klart för en avslappnad helg när jag vaknar på julaftons morgon! Förhoppningsvis...

Nu är det annars snart dags för luciafiranden med tillhörande ståhej på skola och dagis. Väldigt trevligt och barnen är sant entusiastiska. Det är inte ett alternativ att inte närvara så det är bara att anamma konceptet med hull och hår! Bra att ha ett jobb där lediga vardagar är en verklighet.

Något som inte är så coolt är den mängd märkliga och smått galna för att inte säga obehagliga människor som florerar på Södermalm och inte helt sällan inne på mitt jobb. Det går inte alltid att sätta fingret på vilka eller hur många hästar som inte är hemma, men förvånansvärt ofta verkar en och annan saknas....de märks väl mer när det är för lite att göra...

Nej, nu ska jag kanske läsa en rad el två i min nya bok!

2 kommentarer:

FatCat sa...

vem har gett ut en bok? säg säg säg! och när får vi se er i knutby-filmen på bio?

Carolina sa...

Marcel Aponno! Knutby ska komma i januari, vet dock ej var när och i vilken omfattning. Vi får se.