torsdag 8 april 2010

Har avnjutit ännu ett avsnitt av "Lyxfällan", alltid trevligt att känna sig lite duktigare....kanske inte supermoget, men ofrånkomligt. Programledarna skulle säkert vilja göra en och annan förändring, men i det stora hela skenar vi inte iväg i alla fall.

Lugn dag på jobbet, men jag och bossen hann fixa en hel del saker. Vi inventerade mattlagret....vi hade några som utgått som vi lade i en liten rea-hög. Jag gick också ner i härliga soprummet med diverse skräp....alltid lika fräscht och inbjudande.... Det är nice när man får synliga resultat av sitt slit. Värre är det med dammandet av möbler nu när gator och trottoarer är fulla av grus och damm......det är helt sjukt hur snabbt det kommer över oss. Kampen fortsätter naturligtvis oförtrutet, men det är en av de mer tröstlösa uppgifterna. Definitivt.

Idag blev barnen hämtade av granne L, och när jag kom dit var maten i princip framdukad:), det är nice med sådana vänner! Strax därefter var det dags för kyrkgrupp hos fam S. Manngrann uppslutning otroligt nog, vi har annars lite svårt att få ihop det ibland....denna vecka funkade det när vi bytte dag! Men det gick ju bra.

Ja, veckorna rullar på utan några större avvikelser, vilket man ju ändå får se som positivt. Det kan väl kankse vara det lite monotona i det hela som gör att jag gärna flyr in i alternativa världar:-). Maken förljer fotboll istället. Vi har alla olika strategier!

Inga kommentarer: