fredag 23 april 2010

Helg

Så skönt med helg:) Jag jobbar men det är nice att slippa ta sig upp i ottan och lämna barnen på skolan/dagis, sen har vi specialkampanj denna helg så det kan nog bli lite mer livat än vanligt! Alltid kul om man har mycket att göra. Efter jobbet imorrn ska vi på DS 40-års-fest, ska bli väldigt trevligt. Inser att vi kommer att gå på ett antal 40-årsfester de närmaste 10 åren....detta är bara början:).

Nu har barnen somnat framför Råtatouille, även jag är seg...men det är ändå skönt att få slappa som en sås i soffan så här på en fredag-kväll. Fördelen med att jobba fredagar är förstås att det oftast blir en lugn hemma-fredag, vilket jag tror att vi behöver!

Igår lärde sig sonen cykla helt själv! Och det är mindre än en vecka sen han fick den nya cykeln utan stödhjul, men han var uppenbarligen redo! Han hävdar förstås att han skulle ha klarat det direkt om hans mor hade haft vett att släppa taget från början......well ibland är det svårt att ta de små raringarna ur sin villfarelse. Han känns lite farligare än sin syster, hon har alltid tagit det lite lugnare, men det är väl bara att vänja sig.

Fortsatt trevlig helg vänner!

1 kommentar:

Tina sa...

Tack detsamma, trevlig helg alltså. Kul att han cyklar själv ;-). Kram