söndag 18 januari 2009

En ny vecka på gång. Trevligt, särskilt när den börjar med två lediga dagar! Har ju lite att planera.....har ännu inte fått iväg barnkalasinbjudningarna, men de skickas imorrn så så kan jag bocka av den punkten. Är bara det fixat känns det lite lugnare igen.

Julen är definitivt bortstädad, Enbart de röda gardinerna i köket får hänga kvar ett tag till...känns lite tidigt att plocka fram gröna vårgardiner....

Familjen börjar längta efter ett Nintendo Wii, även ungarna tycker att vi behöver det. De fick prova både tennis och bowling hos fam N idag och det gav tydligen mersmak. Det som jag tycker är positivt är ju att man faktiskt rör sig en hel del vilket borde motverka den försoffning som många liknande spel medför/riskerar att medföra. Vi lär dock besinna oss till efter vår resa är vår prioritet nr 1!

Jag ser verkligen fram emot vår resa, det är 8 år sedan vi var i något varmare land och det är första gången för kidsen. Det ska bli fantastiskt att slippa laga mat och städa i 3 veckor!!!!! Att bada i skönt vatten är också något jag längtat efter. Hökarängsbadet i all ära men 23 grader är INTE skönt, det kan i bästa fall kallas svalkande....i bästa fall!

Men, men det ligger fortfarande i framtiden så nu tar vi en vecka i taget. Snart nog ska vi ta tag i pass och vaccinationer! Hurra!

2 kommentarer:

Tina sa...

Roligt att följa din blogg. Och vad härligt för er att få komma iväg till Thailand, när reser ni? Hoppas också, mycket för barnens skull få till en resa i år.

Wii är bra och roligt. Det har varit på dagligen hela hösten hemma så nu har vi flyttat det till gästrummet :O). Kram Tina

Anonym sa...

Vi har inte köpt biljetterna ännu, men troligen 18 maj-8 juni.:-)
/Lina