tisdag 13 januari 2009

Tillbaka

Ledig idag. Ska träffa en kollaga som numera jobbar i en annan butik, vi behöver uppdatera oss om varandras liv. Även om kl bara är 9:45 har jag redan hunnit dricka kaffe hos en granne som är hemma och vabbar(vattkopporna nådde dit till slut!).

Och ja, jag har börjat dricka kaffe igen, det var inte värt att sluta! Drack bara te istället, och vet faktiskt inte om det är så mycket bättre, så då fick kaffe komma tillbaka in i mitt liv. Jag är ledsen om detta gör en och annan besviken, men som sagt, det är ju inte kokain vi pratar om......:-)

Väntar sista boken i Twiligt-sagan idag, hann tyvärr läsa ut den tredje igår kväll....det är ibland ett aber att inte kunna läsa sakta...och det är ettaber att så mång köper böckerna samtidigt så att det blir förseningar på adlibris.....livet är en strid.

På söndag är det dags för barnvälsignelse(alternativ till barndop om ngn undrar) för våra vänners, från Taiwan, hemkomne son. Det är verkligen spännande att se hans utveckling, det är ju faktiskt en hel del nya intryck för honom. Ett nytt språk, nytt klimat för att nämna något!

Igår kom vi fram till att dottern är kortast i klassen, hon bottnade inte på det grunda på badhuset där de var med klassen. Jag blev lite förvånad, men vi konstaterade , jag och barnen, att hon kanske är kortast(nån ska ju vara det), men hon har längst hår:-).

Sonens kalas närmar sig och en av dagens utmaningar är att hitta godkända(av den snart 4-årigen gossen) inbjudningskort, eftersom de jag hittade igår ratades. Han kräver sjörövare.....fick dock ett tips till kaffet av grannen så jag har en back-up-plan. Kanske går direkt på den istället....vi får se.

Jag ska nog ta mig till Farsta C och börja jagandet så att jag slipper dra in min kollega i jakten när vi ses senare...

Tjingeling!

Inga kommentarer: