fredag 17 november 2006

Julhets!

Julen och advent står för dörren! Helgerna i december bokas snabbt upp, otroligt vad mycket som ska hinnas med under en månad! Jag har inte ens börjat köpa julklappar än.

Jag har dock hunnit baka ett gäng lusseatter, känns bra, det är ju sånt man inte kan trolla fram lite spontant så det var lika bra att planera in lite degtid. Risken är dock stor att de hinner ta slut före advent så det är bäst att boka in ny tid....

Idol har avslutats för kvällen och det var sista bruden som fick åka hem...lite trist, johan borde definitivt ha lämnat! Men det är nog småtjejer som lever för denna tävling så det nog mycket därför! Well, det står mellan Markus och Erik(som för övrigt har blivit mycket bättre!)

Ja, annars har dagen varit blandad, dagen började med en bil som inte ens försökte starta, så det blev språngmarsch till dagis i regnet...sen lån av batteriladdare och nyttjande av denna....i väntan på fungerande bil bakade jag ovan nämnda lussekatter innan jag kunde köra till Willys och handla. Det blev dock trevligt att fika lussekatter med vännerna Linda och Ann-Sofie + alla våra barn!

Maken var på fredagsöl med jobbet så jag och ungarna hade fredagsmys framför Idol. Trevligt, och som vanligt på fredagar fick de somna i soffan. De har ännu inte lärt sig uppskatta Hey Baberiba......

Skönt med en soft fredag, är det ett tecken på att man börjar bli gammal? Eller att man har en tendens att boka upp tiden för ofta kanske.

Hur som helst har kvällen varit skön och nu har David kommit hem!

Godnatt!

4 kommentarer:

Mr 51 sa...

Haha, tur att du börjar lära dom tidigt!! =) Är ungarna vakna till "Hey Baberiba"?!

Funderade lite på det här med julklappar, hur ska vi göra i år? Blir det som förra, att man köper till ett syskon och att man får köpa till syskonbarn och våra föräldrar om man vill?!

Carolina sa...

Jo våra ungar kan pressa sig länge, särskillt om vi är bortbjudna eller har gäster....om man somnar kan man ju missa något!

Ja, julklappar ja....låter väl bra, vad tycker du och ni andra?
/Lina

Mr 51 sa...

Ja, det hade ju vart trevligt att utbyta lite julklappar... =) Och det är väl en god idé att lotta vem man ska köpa till.

Sara sa...

liv i Farsta! Schysst med lite vardagsupdateringar fran Sverige. Ah, lussekatter. Suck, har inget sadant, men far pepparkakorleverans pa lordag, da Martin R ar pa blixtvisit... smaskigt.