måndag 23 november 2009

Däckbyte avklarat! Nu kan vintern komma!

Japp, då är vinterdäcken på! Fritt fram för snö och kyla, vi är redo:-) Känns alltid lika skönt när man ligger steget före. Väldigt jobbigt att överraskas av snön. Lätt hänt.

Åkte även och handlade, var definitivt nödvändigt, jobbar resten av veckan och David kommer att åka på konferens som vanligt( det brukar vara i samband med 1:a advent) i slutet av veckan, så det är bra att det inte är tomt i kyl och frys.

Såg New Moon i lördags med ett stort tjejgäng, väldigt trevligt! Det var detfinivt en värdig uppföljare, t o m bättre gjord än den första(gillade dock inte vad de gjort med ögonen, det var bättre i den förra), den har även fångat boken väldigt bra och de delar de ändrade fungerar utmärkt! Ser redan fram emot nästa film, kommer säkert se denna minst en gång till innan dess:-).

Så är det dags att ta tag i julen! Känns som att det också är under kontroll i år, advent hanteras fre-lör denna vecka. Barnen ser fram emot det, så det blir ett bra projekt. Inga nya gardiner i år heller, de gamla får duga. Well, det blir ju en del annat att köpa nu framöver.....men vi får försöka begränsa det hela till rimliga nivåer.

Nu ska jag samla ihop mig och fixa lite grejerr innan det är dags att hämta barnen. Simskola idag igen!

Inga kommentarer: