söndag 29 november 2009

Glögg, släkt och gemenskap

Svägerskans sedvanliga glögg-glädje har avnjutits med släkt och andra nära under eftermiddagen! Mycket trevligt, det var bara en svåger med fam som inte hade möjlighet att närvara. Tråkigt för dem:-) och oss förstås. Som alltid hade barnen som roligast när vi var tvungna att åka hem....en klassiker.

Annars började vi dagen med en trevlig adventsgudtjänst i kyrkan, ingen kör i år men ett Erik med anhang är i pincip som en kör i sig själva, otroligt bra.

Helgen i övrigt har varit lugn och skön i konrast till den hysteriska veckan, välbehövligt. Maken kom hem glad från konferensen, han hade blivit utnämnd till årets medarbetare:-) Uppmuntrande och roligt förstås. Nästa vecka borde bli lugnare än denna....kanske läge att börja julklappsshoppingen. Vore skönt att beta av lite sådana puckar innan veckorna rullar ifrån mig(kan ibland upplevas som en komplott).

Råkade passera en trevlig butik i Mörby C idag(skulle köpa en blomma till svägerskan) och kände en plöstlig längtan att lägga 2000 kr(drygt) på en klänning....besinnade mig dock, men det hade varit trevligt att prova...så hade det varit lättare att leta efter rätt stl på tradera el dyl....men men, det får bli en annan gång....det blir väl rea också:-)

Nix pix, nu blir det andra bullar!

Inga kommentarer: