måndag 22 mars 2010

Sol, välkommen tillbaka!

Vilken lättnad att solen sken imorse! Härligt!
Barnen är på skolan och strax ska jag hem och luncha hos en vän som har ett opererat knä och inte riktigt kommer någonstans. Trevligt att få socialisera lite på en vanlig måndag:-)

I em är det dags för dottern att börja simskola igen, spännande. Hon hoppas på större utmaningar och siktar in sig på lite märken.... kan bli en dyr historia! Det är kul att hon gillar simningen, annars har hon inte direkt visat intresse för någon fritidssysselsättning. Jag undrar ibland om vi borde vara lite mer aktiva i frågan, men när vi frågar vill hon inte. Jag gissar att det kan förändras snabbt, så jag är eg inte nojig över bristen på entusiasm:-). Vi har ju ganska fullt upp ändå ibland.

Maken stannar i Arboga till onsdag denna vecka och på torsdag har jag ett kvällsmöte och fredag är maken på galej.....sen jobbar jag hela helgen......well, i övrigt är helgen obokad, förutom att han har ljudet i kyrkan. Men snart är det påsk och då är vi lediga hela helgen. Härligt! Vi kommer att vara hemma(maken är nog inte så sugen på att åka någonstans...), umgås med vänner och förhoppningsvis njuta av solen:-)

Have a nice day!

Inga kommentarer: