söndag 13 juni 2010

Skön fotboll och dag

Njuter av bästa fotbollsmatchen hittills i VM - Tyskland mot Australien. Tyskland fullkommligt regerar och på ett fantastiskt snyggt sätt! Deras väggspel är helt otroligt bra idag! Känner med Australien som verkar ha gett upp lite, de har ju inte direkt haft domaren med sig... Även om det nog inte ändrar så mycket på utgången så är ju känslan efter matchen skönare om det åtminstone känns rättvist.

Sön dag idag. Maken fick gå upp i ottan för att åka på konferens med jobbet. De är ngnstans på västkusten. Vi tog en lugn dag hemma, sen frukost och påklädning. Lite blandade grannkids har dykt upp och de har lekt inne, ute och i de olika husen:). Efter lunch fikade vi hos grannen tvärsöver, härligt med möjlighet till spontanitet. Har även hunnit dammsuga och städa badrummet. Check!

Imorrn är barnen lediga från fritids och dagis, dottern ska till optikern. Efter det besöket hoppas jag att vi kan gå och kolla glasögon. Lika bra att få det gjort:)

Nu har jag bara 4 jobbpass kvar innan jag går på 5 veckors semester! Ser verkligen fram emot lite ledighet, superskönt. Nedräkning på riktigt nu!

1 kommentar:

Tina sa...

Ja, så du ändrade också, det blev snyggt, testade även denna men det blev grönt :).

Det var inte mycket du har kvar innan semestern, härligt. Hoppas på att vi ska få lite värme snart.

Kram Tina