söndag 26 oktober 2008

Så börjar en ny vecka imorrn. Dagarna rusar verkligen på. Julen närmar sig, 3 julklappar är snart klara, ska spana lite imorrn men barnen är med så det blir inga direkta köp. Då ska vi fokusera på inköp av lågprisgummistövlar till kidsen och present till fredagens kalasbarn. Trevligt.

Våra Thailandsplaner börjar ta form, vi spånade lite med vårt ressällskap igår kväll och tror att Koh Chang(förutom Chiang Mai och BKK) med närliggande öar kommer att få njuta av vår närvaro. Har någon något att tipsa om alt avråda från i denna fråga så tages allt väl emot! Vi är inte rädda för lite turister men vill kanska inte bli bjudna på köttbullar på varje restaurang heller...

Det är nog det bästa med att semestra utomlands, att kunna äta ute hela tiden, att inte behöva laga mat och alla andra saker som hör verkliga livet till. Det är t o m i det läget omöjligt att klippa gräs och måla eller tapetsera. Något att se fram emot!:-)

Såg förresten första avsnittet av "Jekyll"(engelsk ny serie på klassiskt tema), måste säga att jag gillade det! Kul att bli positivt överraskad.

Snart sovdags. God natt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Very nice pictures.I have been there for a year and I want you to go with you at Koh Chang .if you want a lovely beach with just one place on it. I have been looking for a place to go in Thailand. Thank you so much.