söndag 30 november 2008

Och där kom de....

Vattkopporna alltså. Ja, advent också, förstås. Alex och maken fick inte åka på adventsgudstjänst idag. Jag och dottern åkte in och hade några timmar för oss själva, det är inte så vanligt! Trevligt var det i alla fall.

Det verkar även om att vår smittningskampanj har lyckats denna gång, flera i bekantskapskresten som varit här och fiskat under Vendelas kopp-tid har de senaste dagarna fått napp! Känns fint att vi på detta sätt kan bidra till världsfreden(typ).

Sitter här och väntar på att en skjorttvätt ska bli klar för hängning så att maken har ngt lämpligt att ta på sig imorgon när han ska hålla kurs...ibland är jag en god hustru:-) Skulle behöva tvätta mer sen, men jag tror att jag med gott samvete kan skjuta upp det till imorgon. Nu hör jag att centrifugen har satt igång, känns betryggande, kudden närmar sig minsann!

Det KAN förstås också bli så när jag precis lagt huvudet på kudden, eller ännu värre, precis har hunnit somna, att den insjuknade sonen av klåda vaknar och väcker mig och sen håller oss båda vakna resten av natten.....det är skräckscenariot jag ser framför mig för att jag ska bli tacksam för varje timme sömn!

Oj, tystnaden som nu råder kan bara betyda en sak!
Godnatt!

Inga kommentarer: