tisdag 18 november 2008

Vattkoppor

Ja, då har de kommit. Vattkopporna som har undvikit oss i säkert 5 år....och nu dök de upp utan att vi ens sökt upp någon smittad vän...

Men det är lika bra att ha det gjort. Tyvärr fick inte sonen det samtidigt...utan det kommer väl om ca 2 veckor...så det är bara att planera vab-schemat! Det är dock första vabbningen i år, så det var ju inte så illa trots allt!

Ibland är det bra att bli låst vid hemmet, man tvingas helt enkelt att ta det lugnt, blir man uttråkad kan man ju alltid städa och förbereda julen! Nästa vecka ska det ju adventfixas, så det kan vi lösa i slutet på den veckan!

Mini-bro med fam hade tänkt komma hit till helgen, men nu inväntar vi resultatet av deras familjeråd. Att smitta eller inte smitta sin son är frågan... Vattkoppor och andra långvariga sjukdomar kommer sällan lägligt....

2 kommentarer:

maro sa...

Hur har det gått med kopporna? Har båda de små liven fått dem nu eller hur står det till?

Carolina sa...

Bara Vendela än så länge, om Alex får dem borde de komma runt 1:a advent....eller strax efter. Alltid lika spännande. Vendela bör nog vara smittfri smart, men hon villhelst vänta tills skorporna ramlat bort i ansiktet...senast mån nästa vecka får hon gå.