onsdag 20 maj 2009

Shoppaholics

Dagen började och slutade i shoppingens tecken....vi kom liksom inte därifrån.
Vår värd tog oss till ett av Chiang Mais shoppingcentrum och där blev vi kvar hela dagen. Trots detta hann vi inte med hälften av butikerna....men de vi hann in i blev nog glada av våra besök....

Jag börjar bli lite ororlig när jag redan efter första dagen har hunnit hitta 3 par skor till mig, 3 par till Vendela, David hittade 2 par och Alex 1 par - hade blivit´fler om inte hans storlek var slut.... Maken hittade även jeans så han tog två par direkt! Vi försökte hålla igen lite eftersom vi inte var i de billigaste butikerna men priserna var ändå låmgt under de svenska så vi blev nog lite carried away....

Imorrn ska vi avbryta missbruket med en tur till ett svalkande för att inte säga svinkallt vattenfall. Det är verkligen supervarmt här och inte alls så regnigt som vi befarade när vi såg rapporterna på nätet innan vi åkte. Det har hittills regnat en gång och det var igår eftermiddag. Nätter räknas inte.

Trafiken här är som vi väntat - dvs livsfarlig. Det vi inte väntat oss var att våra vänner här helt hade anammat körstilen - hahaha. Från shoppingcentret satt vi 6 vuxna och 6 barn som superpackade sillar i deras annars 7-sitsiga bil....men som våra värdar säger - alternativen är minst lika trafikfarliga....så de har inga problem med det. Bälten existerar ju knappt här.

Jet-lagen var som värst igår förstås, men barnen var ändå fantastiska som klarade sig på så lite sömn. Våra sov sen 13 h från 19.30 till 8.30 på morgonen, så idag verkar det mesta vara på plats igen! Peppar, peppar....ibland är jag tydligen optimist!

Väl mött en annan dag!

3 kommentarer:

Peo sa...

Vi läser och lever med. Härligt!

Peo sa...

Grattis på namnsdagen förresten!

Ellinor sa...

Det låter som ett paradis! Shopping och bad....mina favoritsysselsättningar! Här är det grått... Det blir Farsta centrum och en varm dusch a la Sverige! :O)

Krama alla dina!

/Ellinor