tisdag 23 februari 2010

Tycker nog att vintern kunde ge med sig.....har tröttnat lite på skottning och bitande kyla.... känns faktiskt lite tröslöst...
Nästa vecka är det sportlov, och barnen är hemma ett par dagar, skönt, jobbar dock ons-fre så det blir inte direkt långledigt..., men lite softare.

Vi fick även i veckan besked om att vår överklagan som väntat fick avslag. Tråkigt att vi inte kan få bygga ut men vi får klara oss, vi orkar inte överklaga igen och att flytta känns inte på något vis aktuellt. Vi har ju rum så att vi klarar oss i alla fall:-)

Maken kom iväg till Arboga idag i alla fall, om än något försenad,igår var ju alla avgångar inställda. Dock vågar jag inte tro at han ska kunna hinna hämta barnen imorrn så jag har bett en granne ta med dem för säkerhets skull. Sannolikheten att både SJ och SL ska gå på tid imorgon em är ju i princip obefintlig. Att kommunikationerna har varit opålitliga sista veckan är en underdrift... På fredag lär han nog jobba i Stockholm..... vi kan ju inte tära på grannarna varje dag....

Lite trista inlägg här nuförtiden....verkar vara lite oinspirerad och trött, skyller även detta på OS....lite skicross nu:-)

1 kommentar:

Tina sa...

Otroligt att du fixar såpa på Thai, bra gjort. Annars är det skoj med OS ;-).