tisdag 4 maj 2010

Det blev städat, tro det eller ej....har sällan varit så osugen. Men det känns skönt att det blev gjort även om 4 små-grisar med grus i skorna kom hem hit strax efter:).
Kom och kom, jag gick personligen och hämtade dem! Vi passerade "tosen, tosen" vistippor(lilla HÖ's kommentar) som förstås gärna skulle plockas! Grabbarna samlade pinnar som vanligt....man undrar ibland varför pinnar är så fantastiskt, men samlas ska det.

Dags att ytterligare finslipa sommmaren. Man tror att man har all tid i världen, men veckorna brukar rusa och snart är det augusti och sommaren är förbi. Vi vill gärna hinna med både Arboga och Horndal och svärföräldrarna är fortfarande i Argentina så dem får vi nog ta mot slutet av sommaren. Vi får se, vi får se. Det är ju mest maken som har träffat mina föräldrar denna vår. När han väl har varit hemma har vi inte orkat ta oss så långt.

Ikväll har vi tjejträff med kyrkgruppen, alltid lika trevligt att sitta ner och dryfta livets alla sidor utan att bli avbruten av vare sig barn eller karlar! Det brukar bli en bra stund i tillvaron. Vi är bara 3-4 st vilket också bidrar till att man kan gå lite djupare. Tjejkvällarna brukar bli ganska sena och då är det skönt att vi bor så nära varandra så det bara är att knata hem och lägga sig direkt. Vi skulle kankse kunna ses i pyjamas så blir det än mer effektivt:).

Imorrn är det simning före jobbet som gäller, provade roddmaskinen igen i förra veckan, men kände att simning känns bättre i kroppen. Jag har en trist höger handled som ger sig tillkänna mer i rodden plus att det är så mycket mer att släpa på jämfört med simningen. Jag är väl lat helt enkelt. En blöt bikini känns inte heller lika äcklig som svettiga träningskläder där de ligger och möglar under arbetsdagen......ja, listan är lång...

F ö väntar jag bara på nyheter om mini-B, är det inte dags att komma ut nu???

2 kommentarer:

Tina sa...

Det är så skönt när man får städat när man absolut inte haft lust innan. Då brukar det kännas extra rent. Trevligt med tjejkväll. Vad delade ni ikväll? Kram

Carolina sa...

Det blev mest frustration över alla stressmoment i livet....hur man ska få livet med alla förväntningar att fungera. Typ. Hur kan man ställa upp för andra och hur mycket....Lite sånt.