torsdag 13 maj 2010

Feber!!??

Jag kom hem från jobbet idag och hittade en dotter nerbäddad med feber!!! Blev nästan chockad! Hon har inte haft feber på 1½ år(när vattkopporna belägrade henne...) så jag trodde knappt mina öron. Men men hon passar på när hon är ledig så troligen blir det ingen frånvaro:) Min dotter verkar det som.....

Annars har jag bestämt mig för att gå upp till heltid fr o m september. Det är dags känns det som och barnen klagar ju ständigt när de hämtas tidigt så varför inte. Maken skulle gärna gå ner i tid annars så det kan ju bli möjlighet för det i så fall. Hur som helst så ska vi prova och det känns kul! Jag kommer ju ändå att vara ledig en vardag i veckan så det känns inte som att livet behöver bli fullständigt inrutat.

Nästa helg ska vi till Arboga och se på nyaste lilla kusinen! Min bror m fam kommer upp till föräldrarna så då passar vi på att utnyttja tillfället. Ska bli trevligt! Vi hinner ju verkligen inte ses så ofta vi syskon, vi är ju lätt spridda över landet och lever våra olika liv. Men det är väl så det brukar bli, så man får ta tillfället i akt.

Nu sitter familjen och tittar på "Upp", trevligt mys som även passar en sjukling:) Det är verkligen härligt med långhelg, man hinner varva ner lite, även om jag jobbar några av dagarna. Det är skönt att kidsen inte behöver kasta sig upp till skola och dagis och det i sin tur betyder att jag inte behöver gå upp riktigt lika tidigt... alla vinner! Men det är väl det som skiljer helg från vardag och det är trevligt att märka skillnaden!

Trevlig helg mina vänner:)

Inga kommentarer: